{
Quickbutton

Om os

Quickbuttons oprindelse strækker sig helt tilbage til slutningen af 70-erne. Firmaets første produkter var badges fremstillet i vores egne lokaler - dermed navnet Quickbutton. Lige siden er vores produkter blevet brugt til at sprede velkendte brands over hele verden og vi er idag en af Europas ledende leverandører af navneskilte, badges og konferenceskilte.

Quickbutton Badges produktion er baseret i egen fabrik i Åseda, beliggende i Småland i den sydlige del af Sverige. Vores fabrik består af ca 2 000 kvadratmeter produktion og i lokalerne findes også vores afdeling for produktudvikling samt ledelse og administration.

Nuværende ejer købte Quickbutton Badges i 2001 og flyttede virksomheden til vores nuværende lokaler i den idylliske by Åseda.

Idag er Quickbutton meget velkendt og tilbyder et stort udvalg af identifikationsprodukter til kunder over hele Europa. Udover vores salgsafdeling i Åseda har vi lokale salgskontorer i Finland og Danmark og lokale repræsentanter i de fleste andre europæiske lande.

Vi har etableret et langvarigt samarbejde med store og velkendte virksomheder i flere brancher og du ser vores produkter til daglig ved besøg i detailhandel, banker, rejseselskaber, sundhedvæsen etc…

  • Antal artikler: {{ cart.count }} Stk
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå til kassen